IM Pact 10 jaar

IM-Pact Coach in Zeeland. 10 jaar ervaring in Personal Coaching. Je kan vandaag al een afspraak maken. Dat wil nu al zeggen dat je verandering wilt gaan inzetten. In een paar gesprekken ben je aanzienlijk verder dan nu. Je gaat van Denken naar Voelen naar DOEN.

Bel of whatsapp naar 06 513 702 69. Je hebt direct contact met jouw coach

Top Panel
  • 10 jaar IM-Pact Coach in Zeeland
    vakkundig en betrokken
  • Coaching aan de kust
    respect en aandachtig
  • Nieuwe Lichtpuntjes in je Leven

phone 0118-624418 - 06-51370269

A+ R A-

IM-Pact Personal coach maken gebruik van verschillende methoden om cliënten te dienste te zijn.


Zo gebruiken wij NLP, Matrix EFT, Time Line Therapy, Young, Jung, Symbolic Coaching, Spiral Dynamics en Familie Opstellingen


NLP

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) of Nieuw Levens Plezier. IM-Pact Coaches werken met NLP om je te ondersteunen in het nemen van beslissingen en het opruimen van leeuwen en beren die je op je weg kan vinden.

EFT

Emotional Freedom Therapie en Matrix ReImprint EFT helpen op een voudige wijze emoties en oude ervaringen los te maken zodat je, zonder emotionele belasting, opnieuw kan kijken naar situaties en beslissingen kan nemen.

Spiral Dynamics

Spiral Dynamics is een systeem wat inzicht geeft in jouw manier van deken. Welke overtuigigen je gebruikt en of deze overtuigingen wel passen in de omgeving waar je ze gebruikt. Zo kunnen we conflicten in jezelf en conflicten met de buitenwereld zoals relatie, werk, vrije tijd, in kaart brengen en oplossen. Spiral Dynamics gebruiken we graag in een management coach omgeving. Het is een uitstekend hulpmiddel om je management stijl te analyseren en flexibel te kunnen leidinggeven.

Time Line

Veelal zijn er gebeurtenissen in het verleden die er voor zorgen dat je nu steeds eenzelfde probleem tegen komt. Met Time-Line onderzoek je het verleden met de kennis van nu. Daardoor ben je in staat om de oude patronen te doorbreken en nieuwe paden te ontwikkelen.

Symbolic Coaching

Door gebruik te maken van associatie- en inzicht kaarten ontwikkel je een eigen inzicht en nieuw levenspad. Symbolic coaching maakt gebruik van het onderbewuste en laat veranderingen in gedachten en gevoelens om een onderbewuste manier verlopen. Dit kan helpen wanneer het antwoord op je vrag diep ligt opgeborgen in je geheugen.

Young

Young Schematherapie geeft een analyse van ervaringen die je hebt meegemaakt als kind wat nu een bepaald gedrag of manier van doen tot gevolg heeft. De analyse is een mogelijk startpunt voor verdere ontwikkeling en oplossing van jouw vraagstuk.

Opstellingen

Familie opstellingen geven de mogelijkheid om onderlinge verhoudingen op eenvoudige wijze inzichtelijk te maken. Je doet deze opstelling onder onze begeleiding. Verder zijn er geen mensen bij betrokken.

IM-Pact NLP en EFT Matrix Coaching

Vestigings adres
Bergeendstraat 6
4332 DC Middelburg

Post Adres
Normandielaan 95
5627 HR Eindhoven

IM-Pact NLP Coach adres

Bezoek adres voor NLP en EFT coaching
Bergeendstraat 6
4332 DC Middelburg
Openingstijden: 09:00 tot 21:00 (ma - vr)
Zaterdag 09:00 tot 13:00

IM Pact 10 jaar

 

 

Telefoon en email

Telefoon: 0118-624418 en 06-51370269

E-mail: info @ impactopleidingen.nl


Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer