IM Pact 10 jaar

IM-Pact Coach in Zeeland. 10 jaar ervaring in Personal Coaching. Je kan vandaag al een afspraak maken. Dat wil nu al zeggen dat je verandering wilt gaan inzetten. In een paar gesprekken ben je aanzienlijk verder dan nu. Je gaat van Denken naar Voelen naar DOEN.

Bel of whatsapp naar 06 513 702 69. Je hebt direct contact met jouw coach

Top Panel
  • 10 jaar IM-Pact Coach in Zeeland
    vakkundig en betrokken
  • Coaching aan de kust
    respect en aandachtig
  • Nieuwe Lichtpuntjes in je Leven

phone 0118-624418 - 06-51370269

A+ R A-

Consult en coaching, wat mag je verwachten?


Hoe start het eerste gesprek ?


In het kennismakingsgesprek omschrijf je wat je dwars zit en wat je zou willen bereiken. Aan de hand daarvan wordt jouw persoonlijk traject samengesteld. Hierbij wordt gekeken naar jouw kracht en welke valkuilen je hebt. Tijdens de coaching wordt gebruik gemaakt van NLP en mogelijk EFT.


Hoe lang duurt een coaching - hoeveel consulten zijn nodig ?


Een coaching duurt ongeveer 1 uur per gesprek. Tijdens dit gesprek worden jouw doelen en waar je aan wilt werken geëvalueerd en de voortgang besproken. Wanneer dat van toepassing is, worden assessments, analyse middelen, oefeningen of interventies ingezet (ev kosten zijn inbegrepen). In voorkomende gevallen is er sprake van opdrachten voor zelfreflectie of ter voorbereiding van het daarop volgende consult.
Afhankelijk van de coach-vraag betreft het tussen de 4 en 9 consulten. Uit de afgelopen 20 jaar coaching en counseling is gebleken dat resultaten binnen deze tijd worden bereikt.

 


Vergoeding door verzekeraars en declaratie mogelijkheden


Sommige verzekeraars vergoeden de coachings consulten. Neem zelf contact op met de zorgverzekeraar voordat de coaching aanvangt zodat op voorhand duidelijk is welke vergoedingen van toepassing zijn

Het leren van vaardigheden om beter te functioneren, ter preventie of om je gewoon nog beter te voelen vallen onder Coaching. Dat wordt door de meeste verzekeraars niet vergoed. Het kan echter zo zijn dat de coaching met als duidelijk omschreven doel: beter functioneren op het werk en ter voorkoming van Burn-Out als partikulier belastingaftrekbaar zijn. Ook hiervoor is het verstandig om eerst met een belastingconsulent contact op te nemen.

 


Annulering / verplaatsingMocht er sprake zijn van annulering of verplaasting van de afspraak en dit vindt tenminste 24 uur van te voren plaats, dan worden er geen kosten in rekening gebracht. Anders wordt het gehele tarief in rekening gebracht.


Coach / consult tarieven:


Particulieren: Neem contact op voor een intake.

Daarbij is opgenomen: materialen, eventuele assessment kosten, voorbereiding en terugkoppeling.

Gun jezelf de mogelijkheid om je vraagstuk op te lossen. je bent het waard


Bedrijven 


 

IM-Pact Personal Coach in Zeeland

IM-Pact NLP en EFT Matrix Coaching

Vestigings adres
Bergeendstraat 6
4332 DC Middelburg

Post Adres
Normandielaan 95
5627 HR Eindhoven

IM-Pact NLP Coach adres

Bezoek adres voor NLP en EFT coaching
Bergeendstraat 6
4332 DC Middelburg
Openingstijden: 09:00 tot 21:00 (ma - vr)
Zaterdag 09:00 tot 13:00

IM Pact 10 jaar

 

 

Telefoon en email

Telefoon: 0118-624418 en 06-51370269

E-mail: info @ impactopleidingen.nl


Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer