IM-Pact Coach in Zeeland. Ruim 20 jaar ervaring in Personal Coaching. Je kan vandaag al een afspraak maken. Dat wil nu al zeggen dat je verandering wilt gaan inzetten. In een paar gesprekken ben je aanzienlijk verder dan nu. Je gaat van Denken naar Voelen naar DOEN.

Bel of whatsapp naar 06 513 702 69. Je hebt direct contact met jouw coach.

Top Panel

phone 06-51 37 02 69  of via het Aanvraag Formulier

IM-Pact Personal coach, counseler en mediator maakt gebruik van verschillende methoden om cliënten te dienste te zijn.


Bij de meest gebruikte methoden horen: NLP, Matrix EFT, Time Line Therapy, Young, Jung, Symbolic Coaching, Spiral Dynamics, Familie Opstellingen, Harvard Bemiddeling / Mediation


NLP

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is een metjode wat naar de vorm van je communicatie kijkt. Hoe je de dingen doet die je doet en waarom. NLP wordt gebruikt bij communicatie verbetering, identiteits ontwikkeling en effectiviteits verbetering

EFT

Emotional Freedom Therapie en Matrix ReImprint EFT helpen op eenvoudige wijze emoties en oude ervaringen los te maken zodat je, zonder emotionele belasting, opnieuw kan kijken naar situaties en beslissingen kan nemen.

Spiral Dynamics

Spiral Dynamics is een systeem wat inzicht geeft in jouw manier van denken. Welke overtuigigen je gebruikt en of deze overtuigingen wel passen in de omgeving waar je ze gebruikt. Zo kunnen we conflicten in jezelf en conflicten met de buitenwereld zoals relatie, werk, vrije tijd, in kaart brengen en oplossen. Spiral Dynamics gebruiken we graag in een management coach omgeving. Het is een uitstekend hulpmiddel om je management stijl te analyseren en flexibel te kunnen leidinggeven.

Time Line

Veelal zijn er gebeurtenissen in het verleden die er voor zorgen dat je nu steeds eenzelfde probleem tegen komt. Met Time-Line onderzoek je het verleden met de kennis van nu. Daardoor ben je in staat om de oude patronen te doorbreken en nieuwe paden te ontwikkelen.

Symbolic Coaching

Door gebruik te maken van associatie- en inzicht kaarten ontwikkel je een eigen inzicht en nieuw levenspad. Symbolic coaching maakt gebruik van het onderbewuste en laat veranderingen in gedachten en gevoelens om een onderbewuste manier verlopen. Dit kan helpen wanneer het antwoord op je vrag diep ligt opgeborgen in je geheugen.

Young

Young Schematherapie geeft een analyse van ervaringen die je hebt meegemaakt als kind wat nu een bepaald gedrag of manier van doen tot gevolg heeft. De analyse is een mogelijk startpunt voor verdere ontwikkeling en oplossing van jouw vraagstuk.

Opstellingen

Familie opstellingen geven de mogelijkheid om onderlinge verhoudingen op eenvoudige wijze inzichtelijk te maken. Je doet deze opstelling voor persoonlijke doeleinden en alleen onder begeleiding. Verder zijn er geen mensen bij betrokken.

Mediation / Bemiddeling

De Harvard bemiddelingsmethode in combinatie met andere inzichten zorgt voor een goede bemiddeling van hoog niveau. Door te zoeken naar de overeenkomsten en waardering te brengen voor de verschillen worden de resultaten van mediation een duurzame oplossing voor de toekomst.

IM-Pact Opleidingen
Adressen


 • Opleidingen Locatie
  Verwerijstraat 51a
  4331 TB Middelburg
   
 • IM-Pact Opleidingen VOF
  Postbus 127
  4330 AC Middelburg
   
 • Coaching en Counseling
  Verwerijstraat 51a 
  Middelburg
  of ON-Line

   
 • Administratie
  Normandielaan 95
  5627 HR Eindhoven

 

IM-Pact Opleidingen
Algemene Informatie


IM-Pact Opleidingen © 2009- heden

IM-Pact Opleidingen Whatsapp,
telefoon en email


Telefoonnummer 06 51 37 02 69


Stuur een E-mail

Website's

Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer