IM-Pact Coach in Zeeland. Ruim 20 jaar ervaring in Personal Coaching. Je kan vandaag al een afspraak maken. Dat wil nu al zeggen dat je verandering wilt gaan inzetten. In een paar gesprekken ben je aanzienlijk verder dan nu. Je gaat van Denken naar Voelen naar DOEN.

Bel of whatsapp naar 06 513 702 69. Je hebt direct contact met jouw coach.

Top Panel

phone 06-51 37 02 69  of via het Aanvraag Formulier

Tarieven algemeen


 • Neem contact op voor het tarief.

Betaling: Na iedere sessie ontvangt u een factuur.


Geen wachttijden


Elk traject start altijd met een kennismakingsgesprek, een intakegesprek. Dit gesprek is binnen enkele dagen te regelen. Het gesprek verplicht tot niets en duurt ongeveer 30 minuten. Het intakegesprek zal telefonisch plaats vinden. Tijdens de intake bespreken we de je vraagstelling (coach / counsel vraag, de geschillen waarvoor mediation wordt ingeschakeld).


Ook in de avonduren


De sessies zijn overdag en door de week. Een intake kan tussen 18:00 en 22:00 plaats vinden, zodat je eventueel na het werk rustig kan bellen.

 


Afzeggen of verzetten van een sessie


Afspraken dienen 24 uur van tevoren afgezegd te worden: dit is kosteloos. Indien dit niet gebeurt kan het tarief van de sessie in rekening gebracht worden.

 


Hoeveel consulten zijn nodig ?


Een consult duurt ongeveer 1 uur per gesprek. Tijdens dit gesprek worden jouw doelen en waar je aan wilt werken geëvalueerd en de voortgang besproken. Wanneer dat van toepassing is, worden assessments, analyse middelen, oefeningen of interventies ingezet (ev kosten zijn inbegrepen). In voorkomende gevallen is er sprake van opdrachten voor zelfreflectie of ter voorbereiding van het daarop volgende consult.
Afhankelijk van de vraag betreft het tussen de 4 en 9 consulten. Uit de afgelopen 20 jaar coaching en counseling is gebleken dat resultaten binnen deze tijd worden bereikt.

 


Vergoeding door verzekeraars en declaratie mogelijkheden


Sommige verzekeraars vergoeden de coaching en counseling consulten. Neem zelf contact op met de zorgverzekeraar voordat de coaching of counseling aanvangt zodat op voorhand duidelijk is welke vergoedingen van toepassing zijn.

Het leren van vaardigheden om beter te functioneren, ter preventie of om je gewoon nog beter te voelen vallen onder Coaching. Dat wordt door de meeste verzekeraars niet vergoed. Het kan echter zo zijn dat de coaching met als duidelijk omschreven doel: beter functioneren op het werk en ter voorkoming van Burn-Out als partikulier belastingaftrekbaar zijn. Ook hiervoor is het verstandig om eerst met een belastingconsulent contact op te nemen. Ook voor counseling zijn specifieke omschrijvingen te vinden die je helpen bij het aanvragen van een vergoeding.

 

Particulieren: Neem contact op voor een intake.

Daarbij is opgenomen: materialen, eventuele assessment kosten, voorbereiding en terugkoppeling.

Gun jezelf de mogelijkheid om je vraagstuk op te lossen. je bent het waard


Bedrijven 


IM-Pact Opleidingen
Adressen


 • Opleidingen Locatie
  Verwerijstraat 51a
  4331 TB Middelburg
   
 • IM-Pact Opleidingen VOF
  Postbus 127
  4330 AC Middelburg
   
 • Coaching en Counseling
  Verwerijstraat 51a 
  Middelburg
  of ON-Line

   
 • Administratie
  Normandielaan 95
  5627 HR Eindhoven

 

IM-Pact Opleidingen
Algemene Informatie


IM-Pact Opleidingen © 2009- heden

IM-Pact Opleidingen Whatsapp,
telefoon en email


Telefoonnummer 06 51 37 02 69


Stuur een E-mail

Website's

Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer