IM-Pact Coach in Zeeland. Ruim 20 jaar ervaring in Personal Coaching. Je kan vandaag al een afspraak maken. Dat wil nu al zeggen dat je verandering wilt gaan inzetten. In een paar gesprekken ben je aanzienlijk verder dan nu. Je gaat van Denken naar Voelen naar DOEN.

Bel of whatsapp naar 06 513 702 69. Je hebt direct contact met jouw coach.

Top Panel

phone 06-51 37 02 69  of via het Aanvraag Formulier

IM-Pact gebruikt coaching en counseling voor verschillende typen vragen. Om je een idee te geven waar je aan kan denken heeft IM-Pact een lijstje samengesteld. Staat jouw vraag er niet bij ? Zoek dan even contact (telefoon, mail, whatsapp) en stel je vraag.


 

 

 


In de knoop zitten
Soms zit het tegen en lijkt de sleur ten top te zijn toegeslagen. Hierdoor ontstaat oververmoeidheid en stress. Eén van de meest vervelende gevoelens want het vreet letterlijk energie.

 


Burn-Out
Na een periode van 4 maanden intensieve coaching is een nieuw en acceptabele overtuiging ontstaan aangaande werk of prive situatie. In deze periode zijn verschillende nieuwe communicatie manieren gevonden,. nieuwe grenzen vastgesteld en eigen oplossingen gevonden. De reden van de Burn-Out is duidelijk geworden en hoe deze is ontstaan. Bovendien is een nieuwe strategie geïnstalleerd om nieuwe Burn-Out te voorkomen. Na deze intensieve periode zijn nog enkele afspraken geweest om de voortgang te borgen en voorkomende situaties te toetsen aan de nieuwe manier van leven.Omgaan met moeilijke mensen
In voorkomende gevallen heb je te maken met zgn moeilijke mensen: mensen die op de één of andere manier altijd gelijk hebben en je in een voortdurende twijfel trekken. Door middel van een vragen serie onderzoek je welke gevoeligheid je zelf hebt waardoor je deze inspanningen blijft leveren. Aan de hand van een plan ontwerp je een betere wijze van aanpak en een nieuwe manier om grenzen duidelijk weer te geven.
Heb je vermoedelijk te maken met iemand die narcistische eigenschappen vertoont? Neem dan contact op want er is een weg naar buiten!

 Overwerkt
Gedurende een half jaar is een intensieve coaching gaande waarin de oorzaak van de uitzonderlijke inspanningen en werkwijze wordt onderzocht. Aan de hand van deze analyse is een plan opgezet om, zonder verlies van eigen belangrijke waarden, tot nieuwe inzichten te komen. Dit wordt gedurende incidentele terugkom afspraken getoetst en bijgesteld.Levensvragen / persoonlijke ontwikkeling
Door middel van specifieke analyse en onderzoeken wordt, in een periode van 2 a 3 maanden, onderzocht en ervaren wat precies maakt dat het leven momenteel niet is wat het zou moeten zijn. Soms is sleur de aanleiding maar in de regel gaat het over een specifiek hartsverlangen. Met deze coaching wordt onderzocht wat specifiek de persoonlijke hartswaarden zijn en hoe deze in de praktijk kunnen worden gerealiseerd.Relatie vraagstukken
Bij relatievraagstukken is tijdens de coaching de mogelijkheid om de partner te betrekken in het proces om tot een nieuwe en beter werkende manier van communicatie, emoties en afstemming te komen. De ooit gevonden match kan weer naar voren komen en ook in deze periode van leven zorgen voor een gezamenlijk ZIJN.


Over- Onder gewicht
Wanneer er sprake is van een eindloos dieet regime en veranderingen maar niet willen komen, zit er over het algemeen een persoonlijke waarde in de weg om je doelen te bereiken. Tijdens de coaching praat je niet over dieeten maar over jouw emotionele ervaringen. Door de vroege ervaringen aan te pakken en oude overtuigingen over jezelf op te ruimen, kom je uiteindelijk om een voor jou acceptabel gewist terecht.

 


Depressie
Het is donker hierbuiten. Je leven rolt voorbij en je kan geen opening vinden in de voortdurende duisternis. Dan is het tijd om je leven aan te pakken en veranderingen door te voeren. Dit traject vergt meestal geruime tijd: je bent nl niet zomaar in een depressie terecht gekomen. Dat je van een depressie af wilt: akkoord...Maar wat dan. Deze coaching levert je een nieuw levensplan op!

  

IM-Pact Opleidingen
Adressen


 • Opleidingen Locatie
  Verwerijstraat 51a
  4331 TB Middelburg
   
 • IM-Pact Opleidingen VOF
  Postbus 127
  4330 AC Middelburg
   
 • Coaching en Counseling
  Verwerijstraat 51a 
  Middelburg
  of ON-Line

   
 • Administratie
  Normandielaan 95
  5627 HR Eindhoven

 

IM-Pact Opleidingen
Algemene Informatie


IM-Pact Opleidingen © 2009- heden

IM-Pact Opleidingen Whatsapp,
telefoon en email


Telefoonnummer 06 51 37 02 69


Stuur een E-mail

Website's

Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer