IM-Pact Coach in Zeeland. Ruim 20 jaar ervaring in Personal Coaching. Je kan vandaag al een afspraak maken. Dat wil nu al zeggen dat je verandering wilt gaan inzetten. In een paar gesprekken ben je aanzienlijk verder dan nu. Je gaat van Denken naar Voelen naar DOEN.

Bel of whatsapp naar 06 513 702 69. Je hebt direct contact met jouw coach.

Top Panel

phone 06-51 37 02 69  of via het Aanvraag Formulier

Ben jij klaar met je burn-out ?


burnout Burn-out...het lijkt een verschijnsel waar steeds meer mensen last van krijgen. Een behoorlijke Burn-out kan je aardig parten spelen en kost levenstijd om van te herstellen. Kostbare levenstijd, veel energie en irritatie. Tijd om in actie komen! Misschien ben je ziek of sta je op het punt om ziek te worden. Dat betekend dat je lichaam er klaar mee is om aan je overdadige werkethos te kunnen voldoen.

 Herken je dit ?


  • Te moe om te werken ?
  • Te moe om thuis te zitten ?
  • Maar wel zo hard mogelijk doorgaan ?
  • Geen waardering voelen voor je inspanningen ?
  • Concentratie problemen

Herken je jezelf hierin dan is een Burn-out aanstaande of je zit er al middenin. Zo’n burn-out ontstaat niet vanzelf. Dat is het resultaat van jarenlange inspanning. Inspanning die je hebt verricht om alles zo goed mogelijk te doen en jezelf ten dienste te stellen voor anderen. Daarbij zin je grenzen vervaagd en heb je verantwoordelijkheden op je genomen die niet bij jou horen.
Nu sta je op het punt om je ziek te melden. Dat brengt weer andere problemen met zich mee. Alhoewel je je niet lekker voelt is er geen sprake van een bot-breuk of griep. Symptomen die iedereen verstaat onder “ziek zijn”…en jij ook eigenlijk.

Ik heb mij ziekmelding jaren uitgesteld en nu zit ik thuis. Ik word niet goed bij het idee dat ik niet werk, ik kan bijna niet stil zitten en ben te moe om een boek te lezen. Mijn concentratie is waardeloos en ik kan eigenlijk niets meer. Ik herken mijzelf niet..

De effecten en hersteltijd van een burn-out worden vaak onderschat. Een burn-out ontstaat door een langdurige overbelasting en de kans op herhaling is zeker aanwezig wanneer een goede coaching wordt overgeslagen.

Na een intensieve coaching ben ik in staat om te werken, heb ik mijn energie terug en weet ik waar mijn grenzen liggen. Niet verwacht dat ik een oude manier van denken heb gebruikt om zo hard te werken. “Elk probleem is op te lossen met hard werken” was waar ik van overtuigd was. Nu kan ik die uitspraak beter plaatsen en weet ik in hoeverre dat idee van toepassing is op mij.

IM-Pact Opleidingen
Adressen


 • Opleidingen Locatie
  Verwerijstraat 51a
  4331 TB Middelburg
   
 • IM-Pact Opleidingen VOF
  Postbus 127
  4330 AC Middelburg
   
 • Coaching en Counseling
  Verwerijstraat 51a 
  Middelburg
  of ON-Line

   
 • Administratie
  Normandielaan 95
  5627 HR Eindhoven

 

IM-Pact Opleidingen
Algemene Informatie


IM-Pact Opleidingen © 2009- heden

IM-Pact Opleidingen Whatsapp,
telefoon en email


Telefoonnummer 06 51 37 02 69


Stuur een E-mail

Website's

Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer