IM Pact 10 jaar

IM-Pact Coach in Zeeland. 10 jaar ervaring in Personal Coaching. Je kan vandaag al een afspraak maken. Dat wil nu al zeggen dat je verandering wilt gaan inzetten. In een paar gesprekken ben je aanzienlijk verder dan nu. Je gaat van Denken naar Voelen naar DOEN.

Bel of whatsapp naar 06 513 702 69. Je hebt direct contact met jouw coach

Top Panel
 • 10 jaar IM-Pact Coach in Zeeland
  vakkundig en betrokken
 • Coaching aan de kust
  respect en aandachtig
 • Nieuwe Lichtpuntjes in je Leven

phone 0118-624418 - 06-51370269

A+ R A-

Ben jij klaar met je burn-out ?


burnout Burn-out...het lijkt een verschijnsel waar steeds meer mensen last van krijgen. Een behoorlijke Burn-out kan je aardig parten spelen en kost levenstijd om van te herstellen. Kostbare levenstijd, veel energie en irritatie. Tijd om in actie komen! Misschien ben je ziek of sta je op het punt om ziek te worden. Dat betekend dat je lichaam er klaar mee is om aan je overdadige werkethos te kunnen voldoen.

 Herken je dit ?


  • Te moe om te werken ?
  • Te moe om thuis te zitten ?
  • Maar wel zo hard mogelijk doorgaan ?
  • Geen waardering voelen voor je inspanningen ?
  • Concentratie problemen

Herken je jezelf hierin dan is een Burn-out aanstaande of je zit er al middenin. Zo’n burn-out ontstaat niet vanzelf. Dat is het resultaat van jarenlange inspanning. Inspanning die je hebt verricht om alles zo goed mogelijk te doen en jezelf ten dienste te stellen voor anderen. Daarbij zin je grenzen vervaagd en heb je verantwoordelijkheden op je genomen die niet bij jou horen.
Nu sta je op het punt om je ziek te melden. Dat brengt weer andere problemen met zich mee. Alhoewel je je niet lekker voelt is er geen sprake van een bot-breuk of griep. Symptomen die iedereen verstaat onder “ziek zijn”…en jij ook eigenlijk.

Ik heb mij ziekmelding jaren uitgesteld en nu zit ik thuis. Ik word niet goed bij het idee dat ik niet werk, ik kan bijna niet stil zitten en ben te moe om een boek te lezen. Mijn concentratie is waardeloos en ik kan eigenlijk niets meer. Ik herken mijzelf niet..

De effecten en hersteltijd van een burn-out worden vaak onderschat. Een burn-out ontstaat door een langdurige overbelasting en de kans op herhaling is zeker aanwezig wanneer een goede coaching wordt overgeslagen.

Na een intensieve coaching ben ik in staat om te werken, heb ik mijn energie terug en weet ik waar mijn grenzen liggen. Niet verwacht dat ik een oude manier van denken heb gebruikt om zo hard te werken. “Elk probleem is op te lossen met hard werken” was waar ik van overtuigd was. Nu kan ik die uitspraak beter plaatsen en weet ik in hoeverre dat idee van toepassing is op mij.

 

Van Burn-Out naar werkplezier ?


IM Pact Coach aanvraagIM-Pact Personal Coach in Zeeland: NLP-Matrix-EFT coaching werkt snel en heeft een zeer langdurig resultaat.


IM-Pact NLP Matrix EFT Coaching geeft je ongekende nieuwe mogelijkheden. Vertel waar je nu bent en wat je in de toekomst wilt bereiken.

Coach waardering - recensie Beoordeling: 9,5Waardering is fantastisch

De coachingsklanten die je voorgingen waarderen de coachings met 9,5

IM-Pact NLP en EFT Matrix Coaching

Vestigings adres
Bergeendstraat 6
4332 DC Middelburg

Post Adres
Normandielaan 95
5627 HR Eindhoven

IM-Pact NLP Coach adres

Bezoek adres voor NLP en EFT coaching
Bergeendstraat 6
4332 DC Middelburg
Openingstijden: 09:00 tot 21:00 (ma - vr)
Zaterdag 09:00 tot 13:00

IM Pact 10 jaar

 

 

Telefoon en email

Telefoon: 0118-624418 en 06-51370269

E-mail: info @ impactopleidingen.nl


Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer