IM-Pact Coach in Zeeland. Ruim 20 jaar ervaring in Personal Coaching. Je kan vandaag al een afspraak maken. Dat wil nu al zeggen dat je verandering wilt gaan inzetten. In een paar gesprekken ben je aanzienlijk verder dan nu. Je gaat van Denken naar Voelen naar DOEN.

Bel of whatsapp naar 06 513 702 69. Je hebt direct contact met jouw coach.

Top Panel

phone 06-51 37 02 69  of via het Aanvraag Formulier


Zit je in de knoop? Lijkt het net alsof je er niet uit kunt komen?


In de KnoopVroeger was je altijd vrolijk en spontaan maar sinds (denk je) een paar jaar niet meer. Na een aantal ervaringen, gebeurtenissen en diepe teleurstellingen ben je steeds meer in een afwachtende en kritisch houding terecht gekomen. Levenservaring kan je zeggen, niets mis mee. Maar deze afstand en gereserveerdheid is doorgeslagen tot een reeks van negatieve gedachten waar je niet meer uit lijkt te komen. Je gemoedstoestand varieërt tussen boos en verdrietig. Dat kan zomaar omslaan. En wanneer je dan een keer vrolijk ben, dan lijkt de wereld zich tegen je te keren.


Eigenlijk kan je er niet veel meer bij hebben.
Eigenlijk NIETS…….


Je ben steeds boos, onzeker, gefrustreerd en verdrietig. Voel je dit niet, lijk je wel nergens iets te voelen. Het lijkt net alsof je weinig emoties kan tonen en zeker niet in het moment.
Natuurlijk probeer je vrolijk te doen maar….dat lukt niet. Je bent zelfs niet blij als een vriend of vriendin langs komt. Vooral omdat je dan in negatieve gedachten blijft hangen. Het enige wat er dan op zit is om jezelf er overheen te zetten maar dat lukt ook niet echt.
Tegelijkertijd krijg je opmerkingen van vrienden dat je er niet gezelliger op wordt, wat je weer als een aanval zie, en denkt dat niemand je aardig vindt.

Altijd heb ik het idee dat mensen mij niet aardig of irritant vinden. Hierdoor heb ik besloten niet meer te praten over de dingen die me dwarszitten. Wat weer leidt tot dat ik me heel erg eenzaam voel en hele dagen met tranen in of achter mijn ogen rondloop.

Herken je je in deze omschrijving dan is een coaching met NLP-Matrix-EFT een goede mogelijkheid om je door deze problematiek heen te helpen. Je gevoelens zijn echt, daar is geen twijfel over mogelijk want jij voelt je gevoel. Het kan echter anders. Serieus anders. Met NLP-Matrix-EFT Coaching ben je in staat om de oorzaak van je knoop te vinden en deze op te lossen zodat je weer nieuwe mogelijkheden krijgt.

Na een paar coachings ben ik al verbaasd over het resultaat. Ik heb mijn probleem omschrijven en wat ik wil bereiken. We zijn aan de slag gegaan. Ik eigenlijk Nou…Tegenwoordig sta ik weer vol in het leven en heb ik weer de energie die ik kwijt was. Ik ben weer vrolijk en spontaan, mijn humor is terug en kan mij weer vrij bewegen.

IM-Pact Opleidingen
Adressen


 • Opleidingen Locatie
  Verwerijstraat 51a
  4331 TB Middelburg
   
 • IM-Pact Opleidingen VOF
  Postbus 127
  4330 AC Middelburg
   
 • Coaching en Counseling
  Verwerijstraat 51a 
  Middelburg
  of ON-Line

   
 • Administratie
  Normandielaan 95
  5627 HR Eindhoven

 

IM-Pact Opleidingen
Algemene Informatie


IM-Pact Opleidingen © 2009- heden

IM-Pact Opleidingen Whatsapp,
telefoon en email


Telefoonnummer 06 51 37 02 69


Stuur een E-mail

Website's

Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer