Maak je afspraak

Mark de Bokx en Ingrid Sanders zijn jouw persoonlijke coach en counselor
Powered by IM-Pact

Coaching

Wat is coaching en waar kan je coaching voor inzetten.

Counseling

Wat is counseling en waar kan je counseling voor inzetten.

Contact

Snel en eenvoudig contact opnemen.

Over Coach in Zeeland,
IM-Pact Opleidingen

IM-Pact Opleidingen, Coaching en Counseling 

IM-Pact Opleidingen is erkend als opleidingen instituur voor volwassenen onderwijs. Wij geven alle NLP Opleidingen, ontwikkelings workshops, en bieden Coaching / Counseling.

Coach in Zeeland is een onderdeel van dit opleidingen instituut wat in 2009 is opgericht door Mark de Bokx en Ingrid Sanders.

Coaching en Counseling wordt ondersteund door NLP, Spiral Dynamics, Jung, Young, Reiki, Familie / Bedrijfsopstellingen,  EFT, MBTI, Transactionele Analyse, Emotie en lichaamswerk.   
IM-Pact Opleidingen

Over Mark de Bokx

Mark de Bokx is medeoprichter/eigenaar van IM-Pact Opleidingen, coaching en counseling. Samen met Ingrid Sanders geeft hij opleidingen en coaching in bedrijven en instellingen .

"Ik ben enorm gefascineerd door veranderingen. Verandering waardoor lichaam en geest weer één geheel worden. Door vragen te stellen en de antwoorden achter de antwoorden te vinden. "Hoe je wordt wie je bent". Deze ontwikkeling ontstaat door mijn eigen pad naar bewustwording en dat van anderen te bestuderen. Daarmee demonstreer ik  met welke kracht je NLP kan inzetten voor persoonlijke ont-wikkeling. 
Transpersoonlijk Coaching en Counseling is begonnen in 2000 en sinds die tijd verzorg ik begeleiding van levenspaden, het oplossen van trauma's en bemiddel ik conflicten. 

Neem contact op

Over Ingrid Sanders

Ingrid Sanders is medeoprichtster/eigenaar van IM-Pact Opleidingen, coaching en counseling. Samen met Mark de Bokx geeft ze opleidingen en coaching in bedrijven en instellingen.

 ' Leven is leren. Dat is een continue proces. De eerste stap naar zelfkennis en ontwikkeling is je bewust worden van hoe je communiceert; met jezelf en met anderen. 
 Dat ik mensen mag helpen die stap te zetten, hun talenten te ontdekken of herontdekken en te gaan gebruiken, ervaar ik als een groot voorrecht en maakt mij een gelukkig mens.'

Neem contact op